Masa Rotunda #TEAMAscunselea

INTRARE LIBERA

Te invităm la o cană de ceai și o discuție prietenoasă despre povești, prinți, prințese, supereroi, antieroi, stereotipuri și abuzuri emoționale. Despre personaje cu care te-ai identificat sau care te-au marcat pe parcursul vieții. Sau, poate, despre întâmplări pe care vrei să ni le împărtășești.

Masa Rotundă este organizată în cadrul #TEAMAscunselea – un proiect cultural-educațional pe tema abuzului emoțional în rândul tinerilor, derulat de Asociația Culturală Philmys și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

INTRAREA LIBERĂ. Este nevoie doar de înscriere prealabilă printr-un mesaj pe pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/philmysproductions

#TEAMAscunselea este un proiect cultural-educațional itinerant ce se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu și care, în perioada septembrie-noiembrie 2019, a adus ateliere de storytelling, dezvoltarea abilităților de comunicare, improvizație cu elemente de teatru forum și expresivitate non-verbală în școli și licee din 7 orașe din România (Giurgiu, Oltenița, Cernavodă, Medgidia, Constanța, Slatina și Slobozia). În plus, atelierele vor fi derulate și în București, în cadrul Clubului Sportiv Școlar Dinamo și al Secției de Neurologie Pediatrică a Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia.

În încheierea proiectului, Asociația Culturală Philmys, în parteneriat cu Asociația Universitur și Asociația Studenților Geografi – ASG organizează în cadrul Facultății de Geografie a Universității din București cinci proiecții de film cu scop educativ pe tema abuzului emoțional.

Luni, 4 noiembrie 2019 Ora 19:00 Cărturești Verona, sala Demisol